سلام 28 سالمه. 2 ساله برای بارداری اقدام کردم. شوهرم صد درصد سالمه و مشکلی نداره. منم آزمایشاتم همه سالم فقط تنبلی تخمدان داشتم که عددش 5/1بود ..که با قرص لتروزول و سوزن fsh هر ماه فولیکولهای بالغ و عالی داشتم..بعد از بالغ شدنشون دکتر برام آمپول hcg تحویز میکنه و تخمک گذاری هم اتفاق میفته ولی بارداری صورت نمیگیره با وجود اسپرم سالم شوهرم و تخمک گذاری من و سالمی لوله هام ولی باردار نمیشم.این ماه آی یو آی کردم باز بی نتبحه شد.لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم اصلا نمیدونم مشکلم چیه؟ آیا کار دیگه ای هست که باید انحام بدم؟ علت ناباروری من چیست

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

اگر۶ ماه با دارو فولیکولهای خوب و تخمک گذاری داشته اید و لوله هم باز و اسپرم هم سالم است.،باید ۳ تا ۶دوره IUI انجام شود و جواب نداد IVF.

علت نازایی همانطور که گفتید ظاهرا تنبلی تخمدان شماست.البته مدارک کامل را باید دید