سلام من هفت ساله ازدواج کردم شوهرم از لحاظ جنسی خیلی فعاله. من نهایت هفته ای دو بار دوست دارم ولی اون هرشب میخواد بیشتر وقتاهم دیر ارضا میشه به دو ساعت هم میرسه تو زندگیمون هم عصبیه اگه یه کم بهش بی توجهی بشه یا اینکه با هم دعوا کنیم وسایلو میشکنه وقتی عصبانی میشه هیچی براش مهم نیست منو میزنه فحش میده ظرف میشکنه به جان دخترم تا حالا ۵ تا تلویزیون شکسته بغیر وسایل دیگه با این وجود دوستش دارم اوایل زندگی وقتی فهمیدم اینجوریه خواستم طلاق بگیرم خانوادم پشتم بود ولی خودم نتونستم حالا هم رابطم با خانوادم کم شده چون اونا زیاد از زندگیم پرس و جو میکنن ولی خداییش خیلی باهام رو راسته هرکاری کنه بهم میگه همشم میگه تو از لحاظ جنسی باهام خوب باش تا نرم سراغ زنهای دیگه میگه چیزی که زیاده زن ولی من فقط تو رو میخوام چند بارم در این رابطه خواسته از خانوادم گله کنه خیلی رابطه شدید دوست داره من نهایت تلاشمو میکنم حتی بیشتر ولی باز اون ناراضیه انگار مریضه اگه پیشنهادی دارید بگید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
با شرح حالی که ارسال کرده اید به نظر می رسد همسر شما از بالا بودن میل جنسی توام با پرخاشگری رنج می برد که بدین منظور لازم است حتما با مراجعه به روانپزشک درمان صورت گیرد .