من روز 12 دوره 2 تا فولیکول 18 و 19 داشتم که همون روز دوتا آمپول hcg زدم. برخلاف خیلی ها، تا روز 9 بعد تزریق هیچ علائمی نداشتم، ولی از روز 9 و امروز که روز 10 هست، دل درد زیر شکم و کمی کمر درد دارم و افزایش ترشح و احساس میکنم کمی افت دما.

این علائم آیا علائم پریود هست یا میتونه علائم بارداری هم باشه؟ یا فقط تاثیر آمپول هست؟ آیا الان برای شروع پریود زود نیست؟

من حدود دوسال پیش یک سقط هفته 14 به علت پاره شدن کیسه آب داشتم.

خودم مشکلی ندارم. عکس رنگی هم گرفتم و سایر آزمایشات.

همسرم کیفیت اسپرمش کمی ضعیفه و عمل واریکوسل چند سال پیش داشته. ولی دکترش میگه قابلیت باروری داره.

دفعه اول همون بار اول باردار شدم. ولی الان 1 سال در حال اقدامم. نمیدونم چرا باردار نمیشم؟

داروهای کلومفین و لتروزول هم استفاده کردم و این ماه که آمپول اچ سی جی برای اولین بار زدم. میشه راهنمائیم کنید؟ یکسال انتظار واقعا برام سخت بوده و اینکه همش نگران هستم حتی اگه با این تاخیر باردار بشم آیا میتونم سالم به دنیاش بیارم یا بازم خاطره تلخ گذشته تکرار میشه!

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

معمولا بعد از تزریق hcg حداکثر تا ۳۶ساعت بعد تخمک آزاد میشود.دردهای شما اگر شدیده، نیاز به معاینه و سونوگرافی هست و بعید که در این زمان تخمک آزاد بشه.

در مورد تکرار سقط، نمیتوان نظری داد .اگر تصادفی بوده و علت خاصی نداشته معمولا شانس تکرار پایین است.

در مورد ۱سال نازایی، و اینکه چه اقدامی بهتر است و شانس بارداری چگونه است، باید تمام بررسیها دیده شود.

تجربه شما

تشکر از شما. ولی چیزی که برای من مبهمه اینه که ممکنه این علائم مربوط به بارداری یا پریود باشه؟