علت توقف رشد جنین

اول هفته هفت بارداریم رفتم سونو گفت جنین 13 میلیمتر و میشه 6 هفته دوباره یک هفته دیگه رفتم سونو بازم گفت جنین هنوز همون اندازه است ضمن اینکه قلب هم تشکیل نشده . باید سقط کنم یا هنوز امیدی هست؟ دکترم گفته چون خونریزی نداری تا دو هفته دیگه صبر کن.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اولا تا زمانیکه اشکالی در تیتر بتای شما وجود نداره و یا سابقه حاملگی پرخطر قبلی نداشتید نیازی به اینهمه تکرار سونوگرافی ندارید و باید از انجام سونوگرافی های مکرر جدا خودداری کنید!
تشکیل قلب جنین از هفته۸حاملگی قابل تشخیصه
طبق گفته پزشکتون صبر کنید و از استرس بی مورد هم پرهیز کنید