دختری ۲ ساله دارم از ۲۱ ماهگی از شیرخودم گرفتمش ولی همچنان موقع خواب عادت کرده که دستش رو روی سینم میزاره و با بازی کردن با سینم بخواب میره چی کار کنم این کارو ترک کنه؟

الان حدود سه هفته ای میشه از پوشک دارم میگیرمش ولی اگه خرابکاری کنه دعواش نمیکنم

اشکالی نداره بیرون اتاق خودمون بخوابونمش الان تو اتاق من و پدرش رو تخت خودش جدا میخوابه

یعنی هر وقت خوابش برد میزارمش تو تخت خودش

ممنونم از زحماتتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام، نحوه جدا کردن کودک از وابستگی های مربوط به هر سن بسیار در رفتارهای بعدی آنها تاثیر گذار خواهد بود. علت وابستگی فرزند شما در این مورد میتواند ناشی از 3 علت باشد : 1- کودک بیش از نیاز سن طبیعی شیر مادر خورده باشد 2-کودک خیلی کم شیر مادر را خورده باشد 3-از شیر گرفتن کودک به یکباره و بدون جایگزین انجام شده باشد. یکی از جایگزینها بعد از از شیر گرفتن کودک میتواند در آغوش گرفتن و بوسید کودکتان باشد ، و در هنگام خواب مشغول کردن کودک با چیز جذاب دیگری مثل عروسک و ترجیحا عروسکهایی که قابلیت بردن به دهان را داشته باشند گزینه ی خوبی است. در عین حال به کودک اجازه ندهید سی نه شما را لمس کند و وقتی این کار را کرد بدون اینکه اخم کنید یا حالت چهره تان تغییر کند دست او را گرفته ببوسید و یا عروسک به دستش بدهید یا همچنان به آرامی دستش را در دستان خودتان نگاه دارید. این کار را تا 1 ماه هربار بدون توقف انجام دهید و اگر نیاز شد عروسک را عوض کنید. برای عوض کردن اتاق الان همزمان با جدا کردن پوشک و شیر این کار را نکنید و چند ماهی فرصت بدهید همین که روی تخت خودش میخوابد خوب است . درباره پوشک هم دقیقا درست فرمودید او را دعوا نکنید و فقط هربار که این اتفاق افتاد طریقه درست را به او یاداوری کنید : تا دستشویی همراهی ااش کنید و بگویید هرقت دیدی دلت پر شده و بین پاهات قلقلک میاد بگو دستشویی (جیش دارم/ پی پی دارم ) . موفق باشید