سلام.

ما با دوران نامزدی ۷ سال میشه که ازدواج کردیم.

حدود یک سال پیش دوست دختر قبلی همسرم بهش پیام داده که تو زندگیمو نابود کردی آرزوهامو نابود کردی منو کشتی من دیگه نمیتونم ازدواج کنم.(اینا تو دوران دوستی به هم قول ازدواج داده بودن و رابطه هم داشتن و به همین دلیل میگه نمیتونم ازدواج کنم.پدر مادر همسرم مخالفت کردن و نتونستن ازدواج کنن)

حالا همسرم عذاب وجدان گرفته و حالش داره روز به روز بدتر میشه همش به گذشته فکر میکنه و میگه من زندگی اونو نابود کردم و اونو کشتم.

میگه میخوام بمیرم میگه اصلا دیگه خوب نمیشه. افسرده شده انگار

دیگه به من هم توجه نمیکنه رابطه هم نداریم. بچه هم نمیخواد.

داریم حرف جدایی و طلاق میزنیم.

چیکار کنم؟حال منم خوب نیست دیگه

میشه راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت مرد شغل انبار دار کارخانه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام، حتما و حتما پیش از اینکه مشکل بزرگتر شود به یک مشاور زوج درمانگر مراجعه کنید تا احساسهای حل نشده مربوط به گذشته در همسرتان بررسی شده و به احساس گناه ایشان پرداخته شود.