خجالت از همسر

سلام

همسرم ازم میخواد قبل رابطه براش برقصم و یک سری کارا انجام بدم

من خجالت میکشم که دو ساله ازم خواسته نتونستم انجام بدم

تو رو خدا چیکار کنم

لازمه حضوری برای درمان بیام؟

خیلی در عذابم

این باعث شده همسرم از رابطه خیلی لذت نبره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
چیزی که باعث خجالت کشیدن شما از انجام رفتارهای جنسی می شود به ذهنیت شما از انجام این کارها بر می گردد. البته شما ننوشتید که یک سری از کارها که می خواهد چه کارهایی است. اما به هر حال برای حال این مشکل بهتر است حضوری مراجعه کنید تا ذهنیت ها و نگرشهای شما بررسی شود.
گام دیگری که می توانید تا زمانی که حضوری مراجعه کنید انجام دهید این است که ابتدا رقصیدن را در تنهایی انجام دهید. در رقصی که می کنید در تنهایی، تصور کنید که در حضور همسرتان انجام می دهید.
در گام بعدی نیمه برهنه و برهنه در تنهایی در جلوی آینه برقصید. تصور کنید که در حضور همسرتان می رقصید
در گام بعدی فقط در حضور همسرتان با لباس برقصید
در گام بعد در حضور همسرتان با لباس برقصید و به تدریج لباستان را از تن در بیاورید

این پروسه را ظرف یک ماه تا یک ماه و نیم انجام دهید
اگر با این وضع بهتر نشدید حتما حضوری مراجعه فرمایید