با سلام.من ۳۰ سالمه و دوتا بچه دارم ۷ساله و ۸ ماهه دخترم شیر خودمو می خوره دوره هام تقریبا ۳۰ روزه هستند باید هفتم پریود میشدم ولی این ماه به جای اینکه پریود بشم۳روز لکه بینی قهوای و قرمز داشتم بیشتر قهوای بود .جلوگیری طبیعی داشتم فکر کردم باردارم ولی جواب آزمایشم منفی بود.من هیچ وقت تجربه اینجور پریود و نداشتم همیشه خونریزی و درد زیاد دارم.یک بار دیگه هم از کلینیک سوال کردم ولی جواب قانع کننده ای دریافت نکردم ل فعلا امکان رفتن به دکتر را ندارم با تشکر

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
با توجه به اینکه شیردهی دارید ممکن است سیکلهای پریودی شما متغیر( از نظر خونریزی و زمان پریودی) باشد، نگران نباشید طبیعی است.