دندان مصنوعی و جلو آمدن فک

سلام من پنج سال پیش همه دندونامو کشیدم و پنج ماهی طول کشید تا دندون مصنوعی بذارم بعد الان فک پایینم خیلی  جلو اومده به نظرتون چیکار کنم به حالت اول برگرده. خیلی ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت مرد شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام.معمولا با گذشت زمان و تحلیل استخوان فک این اتفاق میفته ولی با استفاده از دندان مصنوعی مناسب میشه اون رو به تعویق انداخت.لطفا به دندانپزشک متخصص پروتزهای دندانی مراجعه کنین‌.