با سلام

هفته پیش دوشنبه رابطه پر خطر داشتم همون دقایق اول قرص ضد اورژانسی مصرف کردم و 12 ساعت بعد دوز بعدی رو مصرف  کردم الان یک هفته بعد مصرف قرص پریود شدم آیا این طبیعی هست چون هفته پیش پریودم تموم شده بود یعنی الان 14 روز زودتر پریود شدم و درباره قرص اورژانسی نوشتن که یک هفته زودتر پریودی میشه ولی من دو هفته زودتر شدم آیا طبیعی هست یا به پزشک مراجعه کنم؟

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 40 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام گلم بله از عوارض قرص هست و ممکن است تا چند دوره پریودتان بی نظم شود