ارضا نشدن در رابطه جنسی

من دختری ۲۳ ساله ام. چند ماهه که عقد کردم و رابطه جنسی داریم اما متاسفانه ارضا نمیشم. خجالت میکشم به همسرم بگم تحریک کلیتوریس لازم دارم و اینکه قبل ازدواج چند سال خودارضایی داشتم آیا دلیلش اینه؟ باید چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل داتشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
- مشکل شما به دلیل خودارضایی شما نیست.
- بسیاری از بانوان در اوایل رابطه جنسی، گاها در سال اول تجربه ارگاسم درونی را ندارند. ارگاسم چیزی است که به مرور شما یاد خواهید گرفت.
- فرمودید که در عقد هستید نمی دونم که رابطه واژنی دارید یا خیر. اما اگر رابطه واژنی ندارید طبیعی است که ارگاسم نداشته باشید.
- ارضا شدن از طریق کلیتوریس تقریبا در بالا 75 درصد بانوان انجام می شود. خجالت نکشید و به همسرتان بگویید که از این طریق شما را ارضا کنند. در اوایل ازدواج بسیاری از بانوان به گونه های متفاوتی به مانند رابطه دهانی، مالیدن کلیتوریس با دست، مالیدن کلیتوریس به رانهای همسر و غیره ارضا می شوند. برای ارضا شدن باید با همسر خود صادق باشید.

موفق باشید