آسیب دیدن بکارت کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 110 بازدید 1 تبادل تجربه

خانم دکتر سامیه غنا من قبلا این متنو براتون فرستاده بودم (سلام. دختر من دو سال و سه ماهه هست توی حمام افتاد روی لبه وان شروع کرد گریه دست زدم متوجه شدم که یکم خون اومده. بردم دکتر گفت بکارتش یکم آسیب دیده . این معاینه دکتر ضرر نداشته براش؟ موجب شل شدن بکارت نشده؟ آسيبش بیشتر نمیشه؟ دستشویی رفتنش و ببخشید مدفوع کردنش موجب بدتر شدنش نمیشه؟ دخترم مهد می ره شستشو توسط مربی ها و ... بدترش نمی کنه؟ شما تا حالا بچه در این سن دیدی برای معاینه بیارن؟) .اگر ببرمش پیش یه دکتر دیگه بنا به گفت شما و بگه مشکلی نداره، دوباره ببرمش پیش یه دکتر دیگه ؟که دو نفر تایید کنن مشکلی نداره و یا تایید یه دکتر کافیه ؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
فقط تایید یک متخصص زنان کافی است.

تجربه شما

نگران نباش، من هم حدودا ٤ ساله بودم، افتادم روی تاج مبل و يه كم خون اومده ازم. مادرم ميگه برای معاينه منو برده دكتر، گفته مشكلی نيست

موقع ازدواج مشكلی هم نداشتم..