ناسازگاری همسر و دختر 2 ساله من

سلام دختر دوسالم دائما با پدرش درگیره خیلی شلوغه و پدرش میخواد کتکش بزنه و معتقده با زدن یاد میگیره که اذیت نکنه یا مثلا به فلان وسیله دست نزنه من این وسط همش تو فشار و اعصاب خوردیم همش با همسرم سر این موضوع دعوا دارم و اون میگه تو رابطه ما دخالت نکن یا اینکه میگه تو همش طرفداری بچه میکنی لوسش کردی باید چکار کنم؟ ساکت بمونم تا کتکش بزنه یا اینکه همش با همسرم دعوا کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان زيبا

دختر شما فقط ٢ سالش هست و الان وارد مرحله رشدی مستقل شدن هست و برای همين تو اين سن ميگه خودم انجام ميدم يا بدين خودم انجام بدم . كتک زدن كودک توسط همسر شما اثرات بسيار سويی داره و فقط باعث لجبازی و پرخاشگری بيشترش خواهد شد.  و تبعات جبران ناپذيری خواهد داشت .همسر شما حتما بايد به يک مشاور بزرگسال مراجعه كنه