سلام خسته نباشین نوزاد من پنج ماهشه تقریبا نزدیک 40روزه شیر نمیخوره، فقط موقع خواب میخوره بردیم دکتر گفت رفلاکس معده داره آیا مشکل فقط معده هستش؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
عوض شدن طعم شیر و یا سرشیشه و تغییر وضعیت شیر خوردن، گاهی بیماری در کودک مثل گوش درد و... می تواند دلیل شیر نخوردن باشد.
در محیطی مناسب که شلوغ و پر سرو صدا نباشد و در وضعیت های مختلف نشسته، ایستاده و... شیردهی امتحان کنید.
کودکی که ریفلاکس دارد بهتر است هنگام شیر خوردن نیمه نشسته باشد. با حجم کمتر و در وعده های بیشتر شیر بخورد. بعد شیردهی بلافاصله نخوابانید و حتما آروغ بگیرید.

تجربه شما

با سلام

دوست عزيز اولويت با شير مادر است. اگه به هر دليلي شير مادر كم است و يا كودک خوب وزن نمي گيرد بايد به پزشک مراجعه كنيد ايشان با توجه به شرايط كودك شيرخشك مناسب تجويز مي كنند

با سلام

دوست عزيز اولويت با شير مادر است. اگه به هر دليلي شير مادر كم است و يا كودك خوب وزن نمي گيرد بايد به پزشك مراجعه كنيد ايشان با توجه به شرايط كودك شيرخشك مناسب تجويز مي كنند

سلام بله دکتر متخصص کودکان هم گفتن که رفلاکس معده داره، من اصلا چیزای بودار نمیخورم و شیشه هم اصلا نمیخوره، خیلی ممنونم یک سوال ببخشید بهترین شیر خشک چی میتونه باشه برای نوزاد که طعمش خوب باشه؟؟