29 ساله هستم و سه دختر 14 ،5 و 1 ساله دارم. همسرم اصرار داره که دوباره بچه دار بشیم. من به 2 دلیل ناراضیم: اول اینکه 2 تا از بچه هام کوچیکن و نیاز به مراقبت دارن، دوم هم اینکه میترسم دختر بزرگم که 14 سالشه پیش دوستاش خجالت زده بشه. همسرم اصلا به خاطر پسر دار شدن اصرار نمیکنه چون میگه دوست دارم همه بچه هام دختر باشن؛ اما دلیل اصرارشم نمیگه.

منطقی هست اما زودرنج و کمی هم مریضه و میترسم ناراحت بشه و واسه همین نمیدونم چجوری بهش بگم مخالفم

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام و وقت بخیر خدمت شما.دوست عزیز فرزند دار شدن مساله یکطرفه نیست شما هم نقش داری تو تصمیم و سه تا فرزند مراقب بیشتری میخواد و شما اذیت میشی سعی کن همیشه مراقبت از بارداری داشته باشی و کم کم با همسرت صحبت کنی راجع به این مساله و منطقی تر بشه اوضاع .نگران ناراحتیش نباش کم کم شرایط بهتر میشه .موفق باشید