طلاق به دلیل خیانت شوهر

سلام، من خیلی مشکل دارم اصلیش اینه که الان دو تا بچه دختر دارم و ۱۲ ساله ازدواج کردم

خونواده خوبی ندارم پشتم نیستن که طلاق بگیرم. شوهرم بهم خیانت میکنه و کرده و من دارم داغون میشم

خیلی افسرده و مریض شدم. شوهر عوضیم همیشه میگه برو نمیخوامت ولی من جایی ندارم با دوتا بچه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
شما نیازمند مشاوره حضوری هستید. تا بتوانید به کمک مشاور خودمراقبتی رو فرا بگیرید در رابطه ای که مجبور به ادامه هستیدآسیب وجود دارد. که نیاز دارید از خودتون و دو دختر خود مراقبت کنید به شما توصیه می کنم به کمک یک مشاور روی افسردگی تون متمرکز شوید و درمان بگیرید و مشکلاتتون رو ریشه یابی کنید و اعتماد به نفس از دست رفته تون رو برگردونید تا رضایت از زندگی در شما افزایش پیدا کند