عوارض کامپوزیت

461 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر... من دو طرف دندونم بین دندون نیش و بعدی فاصله بود دکتر گفت کامپوزیت کنم و انجام دادم فقط ۶ دندان ردیف بالا گفتن نمیشه ۲ تا دندون، ولی من حالا پشیمونم چون بلندن و گفتنِ بعضی کلمات سختمه انگار لکنت دارم و خوردن همه چیز مجاز نیست، میخواستم بدونم میتونم دربیارم کامپوزیت ها رو؟ دندونام و لثه هام آسیب دیده و بدجور نیستن؟ یا حداقل فقط دوتایی که فاصله رو پر کرده بذارم بمونن؟

یه سوال دیگه که دندون های خودم زیر کامپوزیت ها پوسیده نمیشن؟

الان هم بالای دندونام یه لایه سفید دراومده یعنی لثه هام سفید شدن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸سال جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام. روز خوش

هم میتونیم کامپوزیتها رو برداریم و هم میشه اونها رو اصلاح کرد؛ اصلا برتری کامپوزیت همینه

که شما می تونید هر تغییری رو بدهید کوتاه کنید بلند کنید و...

اما لثه نباید سفید بشه مگر آنکه مشکل خاصی باشه؛ اون رو باید حضوری معاینه بشوید تا مشخص بشه مشکل چیست؟

آسیبی به دندانها نمی رسد مگر اینکه دندانها کج باشند و از آنها تراشیده شود.

زیر کامپوزیت دندان پوسیده نمیشود؛ مگر تراش زیادی خورده باشه که مینا برداشته شده باشد که معمولا در کامپوزیت زیبایی در این حد دندان

تراش نمی خورد.

موفق باشید.

تجربه شما

دکتر من دندون پنج بالام کندم الان در خنده مشخصه، بنظرتون کامپوزیت بزارم؟چهار و شش هم پر و عصب کشی شده اند