سلام وقتتون بخیر پسرم سه ماهشه یه مدتی خیلی خز خز سینه داشت ولی هفته پیش استفراغ شدید داشت همرا با خلط بود و خزخز سینه کامل قطع شد سونو گرافی بردم گفتم ریفلاکس خفیف داره من راینیتیدین میدادم بهش نمیساخت بی قراری میکرد برای دفعش حالا میخواستم ببینم چیکار کنم چه دارویی استفاده کنم البته داروهایی که استفاده میکردم عرق پنج گیاه گرمیداب.راینیتیدین و پروکید بود

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

لطفا سوال خود را مجددا و بطور دقیقتر عنوان کنید.مشکل کودکتان الان چیست و آیا وزن گیری مناسبی بر اساس منحنی رشد دارد یا خیر.