خودخواهی همسر

با سلام و عرض ادب من دو ساله ازدواج کردم همسرم خارجی هست و من ایران زندگی نمیکنم همسرم متاسفانه رابطه خوبی با پدر و مادرم نداره و با پدرم دعواش شده و حتی یک پیام به پدرم نمیده و از من توقع داره به خانواده اش احترام بزارم پدرش خیلی تو زندگی ما دخالت میکنه همش از فرهنگ ما صحبت میکنه و مدام از نحوه تربیت کردن دخترم صحبت میکنند و خیلی طرف پسرشو میگیره مثلا اگر من با شوهرم دعوام بشه اون پیام میده با پسرم دعوا نکن اون داره به خاطر تو و بچت به سختی کار میکنه و ‌... یا میگه اگر پسرمو دوست داشته باشی منم دوست دارم و اینکه میاد خونم بچه رو بغل میکنه همراش غذا هم آورده میگه اینو گرم کن بعد میگه کفگیرو بده بعد بچه بغل وایمیسته سر قابلمه ..... اصلا ادب نداره

مادرم که اومده بود اینجا حتی گفته بود این چیه آوردن یک چیز خوب برام نیاوردن و پسرش اومده به من گفته

متاسفانه عامل همه دعواها پدرشونه

اونها در شهر دیگه هستن الانم میخواد شصت سالش بشه زنگ زده مامان بزرگش که پدرت افسردگی گرفته بیاین برلین جشن ۶۰ سالگیش حتی پسرش ماشینشو که خیلی گرون بود بهش داد پسرش دیگه باید چیکار کنه ایشون افسردگی نگیرن ماه پیش که تصادف خیلی کوچیک کرده پسرش ما رو برده شهرشون باباشو ببره دکتر

یعنی دیگه واقعا خسته شدم همش باید به خانوادش احترام بزارم زنگ و پیام و دیدنی ولی اون حتی یک زنگ یا پیام به بابام نمیده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

عزیزم می‌دونم شرایط خیلی سختی داری و با توجه به اینکه دوساله که ازدواج کردی هنوز اول راه هستید و زمان می‌بره تا شما با خونواده ایشون که خصوصا از یک فرهنگ دیگه هستن آشنا بشید،بیان نکردید که آیا بعد از ازدواج مهاجرت کردید یا از قبل اونجا بودید؟! اما اگه مهاجرتتون هم هم‌زمان با ازدواجتون بوده باشه خودش مزید بر علت هستش،،

پیشنهاد می‌کنم حتما با مشاور در ارتباط باشید و‌اگه شرایط مشاوره حضوری ندارید از مشاورین ایرانی تلفنی راهنمایی بگیرید.

براتون آرامش و شادکامی آرزو می‌کنم