من سنم زیاد نیست رفتم دکتر سنگرافی گفت کبد چرب داری کسی از شما کبد چرب داره ؟کسی می دونه باید چکار کنم که کبدم چرب نمونه ؟
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام به شکل کلی این موارد را رعایت کنید: 1- شیرینی جات و غذاهای حاوی شکر و قند ممنوع، ترجیحاً از نان لواش و تافتون به دلیل قندهای ساده استفاده نگردد. نان سنگک نسبتاً مناسبتر است. کلسترول و تری گلسیرید شما بایستی تحت نظر باشد. روغن جامد ممنوع. کره به حداقل برسد. در کنارش ورزش انجام دهید. یکسری مکمل ها ممکن است نیاز داشته باشید. به متخصص تغذیه رجوع نمایید با احترام دکتر جعفرنژاد