سرد مزاجی همسر و نبود رابطه

سلام من ۷ ساله که ازدواج کردم همسرم در ابتدا از داشتن رابطه جنسی امتناع میکرد بعد از ۶ ماه اولین رابطه ما شکل گرفت . مدتی خوب بود اما هر سال بدتر از سال قبل شد عموما ۳ ماه یکبار رابطه داریم و امسال در بدترین حالت خودش هست . سه سال پیش با کلی اصرار رفتیم روانپزشک اما مشاور انگار به جای گوش کردن بهش سرکوفت زده بود ! برای همین دیگه عمرا بره پیش روانشناس. دکتر غدد و آزمایش هم امسال رفتیم مشکلی نبود. خودش همش میگه خستم و حوصله ندارم خیلی باهاش حرف می زنم خیلی محبت میکنیم به هم اما رابطه زن و شوهری بینمون نیست من خیلی خیلی خستم☹️

احتمال میدم مشکلش افسردگی باشه ولی وقتی قبول نکنه و نره دکتر چه کاری از دستم برمیاد؟ فقط میره سرکار و میاد تو مسافرتامون هم رابطه نداریم! اصلا حرف نمیزنه و همیشه خستست

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل مهندس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام لطفا موارد زیر را انجام دهید

1- مجدد چکاپ کامل انجام دهند به خصوص آزمایش آهن، تستسترون، پرولاکتین. نتایج را به دکتر غدد نشان دهید. اگر مشکل جسمانی داشتند از طریق دکتر غدد حل شود.

2- در صورتی که پزشک تایید کرد که ایشان مشکل جسمانی ندارند و تمامی هورمونهای ایشان درست کار می کنند حتما حضوری مراجعه فرمایید به همراه ایشان تا در مورد ایشان درمانگر جنسی به همراه شما انجام شود.

موفق باشید