سلام، پسر من الان ۴ ماهشه و ۱۰ روزی هستش که ختنه اش کردیم، بعد از یک هفته که حلقش افتاد، آلتش داخل رفت، خیلی نگران شدیم چند تا متخصص ارولوژی و جراحی بردیم که گفتن به مرور خودش خوب میشه و مورد مشابه داشته،بعضیا هم نظری ندادن و گفتن باید بزرگتر بشه باز ببینن، یک دکتر هم بردیم وقتی دو طرفش رو فشار داد به اندازه که معمولی هست بیرون اومد باز رفت تو! باز هم ما خیالمون راحت نشد، تو نظرات دیدم که بعضیا این مشکل رو داشتن و الان که بچه شون مثلا ۷ ساله شده دیگه این مشکل برطرف شده، میخواستم بدانم بعد از چه مدت آلتش حالت عادی میشه؟ چند ماه طول میکشه از این وضعیت در بیاد؟ ما الان خیلی نگرانیم، از غصه اینکه خدایی ناکرده بچم چیزیش بشه شبا خوابم نمیبره. اگه جواب بدین ممنون میشم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
نگران نباشید.
معمولا بعد از ۴ الی ۵ سالگی، این مشکل برطرف میشود.

تجربه شما

منم پسرم اینجوری بود تقریبا ۴_۵سالگی خوب شد

@tamanayevesal

سلام، میخواستم بدونم توی سن ۴ یا ۵ سالگی شروع به خوب شدن میکنه یا اینکه مشکل کاملا حل میشه؟

@مامانخان۹۷

از اون موقع شروع به بهتر شدن میکنه. نگران نباشید.