علائم ام اس

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 115 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

میخواستم بدونم من کف دستم چند مدت گزگز میکنه و نوکش تا چند ساعت بی حس میشه .

کارم پر استرس و طبعم هم سرد.میخواستم بدونم امکان داره شرایط ام اس باشه؟برای تشخیص آزمایش خاصی باید بدیم ؟

میشه راهنمایم کنید. چند سال پیش هم تشنج داشتم که دوره دارویش 15 سال پیش تموم شده.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

این مشکل علت های مختلفی می تونه داشته باشه

ممکنه از دیسک گردن ، علائم cts, نقاط ماشه ای و.... محتمل تر هستند ولی احتمال اینکه از MS باشه پایین تر هستش ولی خب به هر حال باید معاینه شوید.

اگر زمینه MS را دارید بهتر است با متخصص مغز و اعصاب مشورت بفرمایید.

تجربه شما

متشکر بله رفتم دکتر برام آزمایش نوشته شده