قرص اچ دی و بارداری

13 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من ۲۸ مهر پریود شدم و ۱۶ آبان نزدیکی داشتم که قرص اچ دی ۲ تا خوردم ۱۲ساعت بعدم دوتا دیگه  ولی از ۲۶ آبان یک شب در میان نزدیکی داشتم تا یک هفته و ۲۸ آبان تاریخ پریودم بود که نشدم و در تاریخ استفاده از قرص اچ دی اشتباه محاسبه کرده بودم و یک هم عقب تر در تقویم علامت زدم یعنی بجای ۱۶ آبان ۹ آبان حساب کرده بودم دکتر رفتم که گفت چون از ۹ آبان که قرص استفاده کردم تا ۶ آذر یک ماه شده و من۷ آذر آزمایش بارداری دادم منفی بود دکتر آمپول داد و من زدم که پریودم باز بشه آیا اشتباه من در تاریخ محاسبه باعث آسیب میشه؟  آخه از ۳ آذر هم کمر درد و شکم درد داشتم. چکار کنم؟ نکنه باردار بودم و برای آزمایش زود بوده و آمپولی که زدم خطرناک باشه. لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر بعد از تاخیر ده روزه آزمایش بارداری دادید به آن اعتماد کنید. همیشه ابتدا از باردار نبودن مطمئن شوید و بعد دارو بگیرید. نگران آمپول تزریقی نباشید خطری ندارد. اگر قصد بارداری ندارید روش مطمئنی داشته باشید.‌روز خوش

تجربه شما

 سلام

بله همه روشها چند درصد ضریب شکست دارند. ابتدا از نظر عفونتها چک شوید و اگر تاخیر پریود داشتید حتما از نظر بارداری چک شوید.‌ شب خوش

میخوام باردار بشم ‌ . آیا امکان داره قرص اچ دی تاثیر نکرده باشه ؟شکم درد میگیرم یه هفته هست و درد کمر