با سلام پسرم وقتی به دنیا اومد۱۲روز بستری شد روز ۱۲ام شنوایی سنجی انجام دادم خوب بود ولی مرحله دوم گفتن گوش چپش پاسخ نمیده ۴ماهگی ای بی آر انجام دادم گفتن هردوگوشش ۴۰ دسی بل کم داره ماه بعد بازم انجام دادم جواب همان بود میخواستم بدونم الان باید چیکار کنم؟فقط گفتن باهاش بلند صحبت کن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

کاهش شنوایی میتواند ارثی و یا عارضه درمان با دستگاههای کمک تنفسی در NICU باشد.

متاسفانه درمان خاصی ندارد.
در صورت شدت یافتن کاهش شنوایی و اگر از نوع هدایتی باشد سمعک کننده است ولی در نوع حسی عصبی فقط و فقط در صورت ناشنوایی کامل کاشت حلزون روش درمانی می‌باشد.

برای کاهش شنوایی در حد۴٠ دسی با کار خاصی لازم نیست. ولی باید پیگیری کنید که شدت نیافته باشد.( حداقل هر ۶ ماه یکبار)

تجربه شما

مرسی از پاسختون