دوست نداشتن خود

سلام. من از بچگی تا حالا خیلی خجالتی بودم ولی الان زیاد خجالتی نیستم اما کمبود اعتماد به نفس دارم. از بچگی همش فکر میکردم همه از من بدشون میاد،یا اینکه دوست ندارن من تو جمعشون قرار بگیرم. تو مدرسه هیچوقت یک دوست صمیمی نداشتم که مثل بقیه بتونم یکی رو همیشه داشته باشم. هیچوقت نمیتونم با کسی درست و حسابی گرم بگیرم یعنی جوری که بقیه از صحبت کردن با من لذت نمیبرن. الانم که ازدواج کردم تا شوهرم باهام دعوا میکنه یا یک جوری نگاهم میکنه به حالت تحقیر حس میکنم منفورترین موجود روی زمینم خیلی حس بدیه کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست خوبم سلام
احساسات ناخوشایند شما رو درک میکنم
و بهتون پیشنهاد میکنم سعی کنید گذشته رو فراموش کنید ،اینکه در دوران کودکی و مدرسه چه اتفاقاتی افتاده رو کنار بزارید و بپردازید به زندگی اکنون و رابطه با همسرتان
در درجه اول تمام تلاشتان رو بکنید که دعوا و درگیری بینتون پیش نیاد
در درجه دوم ببینید چه عواملی باعث در درگیری بینتون میشه و سعی کنید اونها رو حل کنید
اما همیشه این رو در نظر بگیرید که زن و شوهر زمانی که با هم مشکل دارند دقیقا در همون لحظه و در مورد فقط همون موضوع اختلاف دارید، نه اینکه ایشون شما رو دوست نداره یا از انتخابش پشیمان هست
برای بالا بردن اعتماد به نفستون مقداری مطالعه کنید ،افرادی رو در نظرتان بیارید که در تصور شما اعتماد به نفس بالایی دارند
کاغذی رو بردارید و خصوصیات اونها رو یادداشت کنید
ببینید شما چطور میتوانید از اونها که در زمینه اعتماد به نفس از شما موفق ترند الگو برداری کنید
ببینید خودتان چطور باشید خوشحال تر هستین و خودتان رو بیشتر دوست خواهید داشت
این ها رو یادداشت کنید
سعی کنید طبق لیستی که تهیه کردین مدتی پی بروید و نتیجه رو با من در میون بزارید
اگر مشکلی پیش آمد با من در ارتباط باشید

​​​