همسرم برای آشتی پیش قدم نمی شود

سلام. ببخشید با شوهرم به مشکل خوردم .5 ساله عقدیم 4 ساله عروسی کردیم. دو تا بچه دارم یک پسر دو سال و نیم و یک دختر 6 ماهه از وقتی پسرم به دنیا اومده شوهرم عوض شده اصلا منو درک نمیکنه اخلاقش عوض شده بی محلی بی احترامی. اصلا براش مهم نیست خوشحال باشم یا ناراحت مریض باشم یا سالم هیچی. چیکار کنم باهاش. الانم دو روزه که باهاش سر سنگینم. هر وقت دعوامون میشه چه اون مقصر باشه چه خودم من میرم منت کشی همیشه.اولا خوب بود یک شوهر رویایی که اصلا مثلش وجود نداشت نمیدونم چی شد یک دفعه عوض شد

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
با توجه به این که رفتار همسرتون قبلا مورد رضایت شما بوده به یک مشاوره حضوری نیاز دارید تا رفتار. همسرتون ریشه یابی شود
ممکنه خود شما هم در ایجاد رفتار همسرتون سهیم باشید اما خودتون از آن آگاه نباشید
مشاور کمک می کند سهم هریک از شما در ایجاد. مشکلات مشخص شود
این که شما با علم به این که همسرتون مقصر هست عذر خواهی می کردید کار چندان درستی نبوده
بهتر بعد از آشتی در فضا و مکان مناسب در مورد مشکل بوجود امده صحبت کنید و رفع دلخوری کنید تا دلخوریها روی هم انباشته نشود