کشیدن خورشید در نقاشی کودک

سلام و وقتتون بخیر

چند وقت پیش پسرم خواهرم به من گفت که پسر من تو دفتر دخترش یک نقاشی کشیده و تو صفحه دفتر ۴، ۵ تا خورشید رنگارنگ کشیده ، خواهرم به من گفت که خورشید تو نقاشی کودکان نماد پدر هست . پسر ۴ ساله من رابطه چندان خوبی با پدرش نداره ، یکی از دلایلش مشاجرات من و همسرم هست البته تا حد امکان سعی میکنم برخوردی نداشته باشیم که رو پسرم اثر بذاره و یکی دیگه از اون دلایل اینه که همسرم اصلا واسه پسرمون وقت نمیذاره .

از اون موقع که خواهرم این حرف و زد من تو نقاشی های پسرم دقت کردم و دیدم که خیلی وقتا تو دفترش بیشتر از یک خورشید میکشه ، حتی یک بار براش یک پرنده کشیده بودم بعدش خودش شکم پرنده رو به شکل خورشید در آورده بود و داخلشم یک خورشید دیگه کشیده بود ، چند روز پیش هم دیدم چند تا گل کشیده و ۵ ،۶ تا خورشید خیلی بزرگ تو آسمونش کشیده ، بهش گفتم مامان چرا خیلی خورشید کشیدی بهم گفت آخه وقتی خورشید به گلها نور بده اونها زودتر رشد میکنن و بزرگ میشن ، حالا میخوام بدونم آیا این استفاده زیاد خورشید در نقاشی پسرم نشونه خاصی داره؟

در ضمن پسرم اصلا به محبت از طرف پدرش واکنش خوبی نشون نمیده و محبتشو رد میکنه و اکثرا نمیخواهد با پدرش باشه

با تشکر از شما⚘

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با سلام خدمت شما دوست عزیزم
خورشید در نقاشی کودک نماد پدر است و کودکانی که خورشید را با چشم و ابرو ترسیم می‌کنند رابطه خوبی با پدر خود دارند، همچنین کشیدن خورشید سیاه، تیرگی رابطه با پدر را نشان می‌دهد. اما همه ما می دانیم خیلی از ما از جمله کودکان آمال و آرزوهایشان را در قالب نقاشی بیان می کنند. فرزند شما در ظاهر نشان می دهد که از محبت پدر گریزان است اما در واقع نیاز اساسی به ایجاد ارتباط مثبت با پدرش دارد و همین اصل را در نقاشی هایش ابراز می کند. پدرش باید در جهت ایجاد رابطه مثبت با وی گام بردارد. باید شرایط جدید را جهت برقراری ارتباط با کودک امتحان کند و در موقعیت هایی که خوشایند کودک است به وی نزدیک شود.
موفق باشید