شک به همسر بدون هیچ سابقه ای

سلام خوب هستید؟ من جدیدا خیلی به همسرم شک میکنم، گوشی هم نگاه کردم خبری نیست؛ تلگرامشم چک کردم خبری نیست؛ با دوستش صحبت کردم میگه من به محمد ایمان دارم؛ چیکارکنم که این شک از ذهنم بره بیرون؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به دنبال چیزی بگردید که این تغییر رو در رفتار شما ایجاد کرده
این تغییر در درون شما اتفاق افتاده پس در رفتار همسرتان دنبال علت نباشید
در مورد خودتان بیشتر فکر کنید ببینید به تازگی چه اتفاقاتی برای شما افتاده که این افکار مزاحم برای شما ایجاد شده
مثلا در معرض اخبار خیانت سایرین قرار گرفتید؟فیلم و سریال خاصی با این موضوع نگاه میکنید ؟یا اعتماد به نفستون رو از دست دادین؟ یا فرصت بیکاری شما بیشتر شده ؟روی این سوالات و چیزهایی مثل این فکر کنید ببینید کجا مشکل هست، اگر احساس نیاز کردین مجدداً با من در ارتباط باشید