درمان شلی گردن نوزاد

با سلام. من نوزادم 4 ماه و 10 روز سن دارد میخندد.دستهایش را میشناسد.من را میشناسد.پا میگیرد.اما گردنش شل هست یعنی وقتی دمرش میکنم تا حدودی گردنش را بالا می اورد اما زمانی که در بغلم میشیند کمرش به سمت جلو خم میشود و گردنش به جلو میفتد .نوزادم 34 هفته دنیا امده و اینکه در 2 ماهگی شبی که واکسن میزند تبش 40 میرود و1 هفته بعد تشنج میکند و الان هم از داروی لوبل استفاده میکند. ممنون میشم راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز گردن گرفتن کودک و قوی شدن عضلات گردن تا 6 ماهگی طول می کشد. برای تقویت عضلات گردن می توانید کودک را دمر بخوابانید. هنگام بازی کردن اسباب بازی را در جهات مختلف نگه دارید تا کودک دنبال کند.