درمان انحراف زانو با ورزش

سلام من ۳۲سالمه و پام پرانتزیه البته از زانو انحراف داره به خارج پا،درد هم دارم.یک خانمی ادعا میکنه با ورزش و قوی کردن عضلات ران وساق پاتونسته چند نفر و درمان کنه و حداقل باعث شه زانوشون کم کم حالت طبیعی پیدا کنه؟ این حقیقت داره یا من امیدم بیهوده است؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر

زانوی پرانتزی و بقیه ناهنجاری های بدنی انواع و دلایل مختلفی را دارند لذا باید بررسی تخصصی صورت گیرد و بعد از ان می توان تصمیم گرفت که ایا می شود یا نه. در کل اگر برد متخصص باشد قطعا ورزش و تمرین درست در بیشتر مواقع فواید و اثرات مثبتی را دارد. برای اطلاعات بیشتر به سایت بنده مراجعه کنید

تندرست باشید