با سلام و خسته نباشید

من ۲۰سالمه و یک سال و نیمه ازدواج کردم

من وقتی خونه مادرشوهرم میرم خواهرشوهرم که دختر داییم باشه با وجود اینکه ۲۸سالشونه و سه فرزند دبستانی دارند در جمع گوشی دستشونه و همش در فضای مجازی هستن و بی اعتنا هستن براشون مهم نیست که من نشسته باشم و حتی باهاشون تنها هم باشم یکسره گوشی به دست هستن و در حال چت (از رفتاراشون که فهمیدم فکر کنم با مردی غیر از همسرشون چت میکنن) و البته که خواهر ۱۳سالشون هم میشینه کنارشون و چت ها رو میخونه و در گوشش پچ پچ میکنه

من واقعا اذیت میشم خونشون چون دخترعمشون هستم نسبت به من بیشتر سرشون در گوشیه تا جاریم البته که جاریم هم ۳۰سالشونه و کمتر از من خونه مادرشوهرم میاد

نمیدونم چیکار کنم من واقعا نمیدونم چطور رفتار کنم که گوشیش رو بذاره کنار و بهم بی احترامی نکنه

حتی دو بار هم شده که حوصلم به شدت سر رفته و گوشیمو به دست گرفتم و مادرشوهرم بهم طعنه زده که ایشالله گوشیاتون خراب بشه البته رو به خواهرشوهرم هم گفت ولی خب من‌ هر وقت خونشون برم گوشیمو میذارم کنار.....

و بدتر از همه اینا اینه هک خواهرشوهرام حرفای خیلی زشتی میزنن و حیای کلامی ندارن حتی خواهرشوهر کوچیکم....

و بدتر از همه اینا اینه که نوع پوششون خیلی بده لباسای خیلی تنگ میپوشن(دختر مجرد لباس تنگ و کوتاه با ساپورت تنگ) من که زن هستم خجالت میکشم جلوی داداش و بابام این لباسا رو بپوشم نمیدونم چیکار کنم که و چه جور رفتار کنم که حداقل جلوی من این رفتار رو نداشته باشن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجوی کارشناسی رشته مطالعات خانواده وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

تغییر و کنترل ادم ها در حیطه وظایف ما نیست.
هر کسی خودش بهتر می داند چه میخواهد و چه کار می کند.

در حد رابطه در مهمانی ها مرزها را حفظ کنید و اگر رفتاری باب میلتان نیست با آرامش تحمل کنید.

- شما در مورد هم کلام نشدن خواهرشوهرتان فقط می توانید خواسته خود را بیان کنید و یا خودتون سر صحبت را باز کنید

بیا با هم حرف بزنیم
خب چه خبر
یا مستقیم درخواست کنید
در مورد مواردی حرف بزنید که مورد علاقه ایشون باشد

-  رازهای شخصی و خصوصی‌تان را ترجیحا با یكدیگر مطرح نكنید.

-  در مكالمات‌تان درباره مسائل كلی و روزمره و مسائلی كه مربوط به خودتان است، صحبت كنید.

-  در حضور جمع ازشون تعریف و تمجید كنید.

- با کنایه و تحقیر صحبت نکنید

-   از خواهرا به همسرتان گلایه نكنید.

-   اگر با خواهرشوهرتان مشكلی دارید بدگویی او را پیش مادرش نكنید.

مراقب باشید مسائل اینچنینی تاثیر بر زندگی با همسرتان نداشته باشد.🌹🌹🌹