احتمال پارگی پرده بکارت با خودارضایی

با سلام من مدتها پیش خودارضایی میکردم به صورت فشار رانها به هم که بعد از مدتی دچار سوزش و خارش ناگهانی شدم سه تا سوال داشتم اول این که آیا احتمال پارگی با این روش هست؟دوم اینکه من بعد از ارضا شدن احساس میکردم چیزی در ناحیه تناسلیم تکون میخوره اون چه که تکون میخوره چیه و آیا احتمال پارگی با اون وجود داره؟سوم اینکه دلیل سوزش و خارش ناگهانی من چیه؟من سایت های مختلفی رو بررسی کردم که نوشته بود فقط در صورت ورود شی خارجی این اتفاق میفته من جسم خارجی وارد نکردم و مدتها است که این کار رو ترک کردم ولی حدود یک ساله که ذهنم کاملا درگیره و استرس دارم من خیلی میترسم در صورت امکان درباره سوال من توضیح بدهید

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزیزم ،پرده بکارت با این عمل اسیب نمیبینه و تنها هنگام دخول جسم خارجی یا انگشت یا هرچیز دیگر امکان پارگی دارد ،دوم چیزی تکان نمیخوره فقط بخاطر تحریک کلیتوریس شما احساس ضربان در ناحیه تناسلی میکنید که کاملا طبیعیه،علت سوزش و خارش تحریک مثانه حین فشار و تحریک می باشد که با فشار ران ها مانع خروج مایع و ادرار میشید که باعث سوزش میشود در طولانی مدت هم باعث عفونت از جمله قارچ میشود