سلام ممنون ازاینکه وقتتون رو دراختیارم قرار دادین. من ۲۳ساله هستم و تا الان خواستگار جدی نداشتم یعنی به حرف بوده و تموم شده و اصلا عملی نشده حالا هفته پیش یکی ازهمکاران من به صورت پاره وقت جایی کار میکنم از خصوصیات پسر عمه اش گفت و سپرده که من براش یه زن خوب پیدا کنم همکارم گفت من تو ذهنم تو بودی منم گفتم این خصوصیاتش به من میخوره مشخصات منو بهش بگو قرار شد خبر بده ولی همکارم اصلا دیگه به روی خودش نیاورده، میخواستم ازش بپرسم که از بچه های نی نی سایت پرسیدم گفتن من چیزی نگم کوچیک میشم،حالا با توجه به شرایط من که اصلا شاید خواستگار بیاد دیگه یا نه من چیکار کنم؟بیخیال بشم کلا ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو سال آخر فیزیک وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

سوال پرسیدن در این مورد واقعا به ویژگی های اخلاقی خودتون، میزان صمیمیت با همکارتون بستگی دارد
اگر به حرف ها و رفتارها بسیار حساس هستید و ترس اینکه بعد پرسیدن اینجوری نگام کرد اون حرف زد یا این و گفت یعنی منو مسخره کرد در ذهن تون رخنه خواهد کرد بهتر نپرسید ولی اگر اخلاق سهل گیری دارید و رفتارها روتون اثری نداره بپرسید.

مطمئنا سوال عجیبی نیست اما واقعا به تفسیرهای و رفتارها و افکار شما بعد از پرسیدن بسیار بستگی دارد.

ایام بکام🌹🌹🌹