دختر نوجوان و مشکلات آن با خانواده

دختری ۱۸ساله ای دارم بسیار دختر بددهن و قدر نشناسی میباشد چند روز پیش همسرم در مدرسه به پدر یکی از دوستای صمیمی دخترم که همکلاس هستن برمیخوره و به ایشون میگه باید با هم بیشتر در ارتباط باشیم و کلی شکایت از بدی زمونه میکنه ارتباط با هم داشته باشیم که بدونیم بچه ها کجا میرن و چه میکنن این آقا هم تمام گفتگو  مابین را در اختیار دخترشون قرار داده و تازه برداشت خودشون مبنی بر این که دوستت دختر خوبی نیست و پدرش میخواد تعقیبش کنه و از کاراش سر در بیاره گفته و باید باهاش قطع رابطه کنی اون دخترم همه جریان را به دختر من منتقل کرد و دخترم کلی بهش فحاشی رکیک کرد و هر چیز که برای ما خط قرمز بود انجام داده اول یک عکس بی حجاب گذاشته الانم میخواد پرسینگ لثه انجام بده میگه تا دیر وقت از خونه بیرون میمونم و... لطفا منو راهنمایی کنید این نمونه کوچکی از آزارهای بیشمار دختر من میباشد

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.دختر شما و خود شما نیاز به مشاوره خانوادگی دارید.این مساله ای نیست که بشه اینجا پاسخ داد.عوامل مختلفی در نوع رفتار دخترتون موثر هست.نوع تربیت شما در این 18 سال،نوع رفتارهای شما که مبتنی بر عشق و احترام بوده یا خشم و پرخاشگری؟،میزان دوست بودن و در کنار دخترتون بودن،میزان همراهی و درک مقابل شما، دوستان دختر شما و تاثیری که از دوستان میگیرد، میزان عزت نفس دختر شما،میزان هدف یابی و آینده نگری در فرزند شما،میزان بلوغ روانی فرزند شما و عوامل بسیارررر متعدد دیگری در این قضیه دخیل هست که تک تکشون بایستی توسط مشاور بررسی بشه.علتها مشخص بشه تا درمان لازم ارائه بشه.این یه مساله مهم هست و اگر درمان نشه عواقب بدی داره.لطفا پیگیر باشید حتما.