بهم زدن نامزدی و ترس از پخش عکس

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 316 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشيد ممنون ميشم كمكم كنيد

راستش من با آقايی نامزد بودم به طور رسمی، ولی نه عقد بوديم نه صيغه قرار بود فعلا آشنا بمونيم تا ١٠ ماه و بعد عقد كنيم خلاصه تو اين تايم من خيلی وابسته نامزدم شده بودم و باهاش هر رابطه ای كه خواست رو برقرار كردم

ولی به دلايلی من ديگه ميخوام بهم بزنم يعنی تصميمو گرفتم، يک سری عكس و فيلم دارم با اين آقا متاسفانه،كه ميترسم پخششون كنه چون مخالف جداشدنمون هست،از طرفی بابای من شخص خيلی نامدار و آبروداری تو فاميل، لطفا ميشه كمكم كنيد چطور باهاش درميون بذارم كه عكسارو پاک كنه خيلی ميترسم از اون طريق بخواد ازم سو استفاده كنه و منم تن به اين ازدواج نكبت بدم

درضمن بگم اين ١٠ ماه تموم شد و من تصميم گرفتم كه عقد نكنم و بهم بخوره خيلی ميترسم حالم بده لطفا كمک كنين

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و ممنون از پیام شما. اگر تصمیم به جدایی در شما جدی است ابتدا به آهستگی و در طول زمان فاصله ای را بین خود و شریکتان ایجاد کنید و در موقعیتهای مناسب از تفاوتهایی که با هم دارید صحبت کنید، در این مدت از ارائه هر سند دیگری به ایشان خودداری کنید و هیچ نقطه ضعفی بابت این موضوع از خود نشان ندهید سپس از وجود داشتن عکسها مطمئن شوید شاید عکسها پاک شده باشد و چون شما در دوران خوبی با این آقا قرار داشتید اگر قصد ایشان آزار و آسیب رساندن به شما نبوده باشد دلیلی ندارد که عکسها را جای مخفی ذخیره کرده باشند یا بخواهند از این موضوع سواستفاده کنند، بعد از اینکه مطمن شدید عکسها هستند اگر ایشان را منطقی میدانید به ایشان بگویید که دوست ندارید این عکسها از لحظات خصوصی وجود داشته باشند و در حضور خودتان عکسها را پاک کنند اگر مطمئن هستید که با گفتن شما این کار را نمیکنند و خودتان به عکسها دسترسی دارید آنها را پاک کنید و هیچ صحبتی از این موضوع به میان نیاورید. بعد از این مرحله برای ادامه رابطه یا قطع کردن آن فکر کنید. موفق باشید

تجربه شما

عیبش چیه مگه علت جداییت چیه