راضی نشدن همسر برای مستقل شدن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 168 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام من و شوهرم دو سال عروسی کردیم یک پسر۱۰ماهه هم دارم خونه هم داریم وسایلمون و چیدیم ۵ دقیقه فاصله داره با خونه پدرشوهرم ولی شوهرم راضی به مستقلی نمیشه تو یک اتاق با چمدون زندگی میکنیم نمیدونم چطور ی راضیش کنم دلیلش و که میپرسم میگه هنوز سنت کمه بخوام تنها بذارمت تو‌ خونه برم جایی فکر میکنم بهونشه هر وقت هم که میریم‌خونمون خانوادش یا ناراحت میشن یا هی زنگ میزنن بیاین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

متوجه هستم كه اين شرايط باعث تنش و ناراحتی در زندگی شما شده و آرامش را از زندگی شما برده است .دوست عزيز سهم شما چيست ؟این که ما بتوانیم سهم خودمان را در مسئله بوجود آمده  ببینیم باعث می شود که انگشت اتهام را به سمت طرف مقابل نگیریم و بتوانیم با ديد بهتری به او نگاه کنیم.پیش از آن که ناراحتی خود را با همسرتان در میان بگذارید، ابتدا عین آن را روی کاغذ بنویسید. به این ترتیب سهم خود را در پیشامد مربوطه بهتر خواهید دید. از سوی دیگر نوشتن ماجرا از ابتدا تا انتها باعث آرامش‎ می‎شود . پیش از صحبت سعی کنید خود را جای همسرتان بگذارید. با این کار بهتر به علت رفتارهای او پی می‎برید.امكان دارد شما در خانه  خودتان رفتاری داريد كه ايشون بيشتر دوست دارند وقت خود را با خانواده اش باشد ؟ يا رفتارهايی ميكنيد كه از تنها ماندن شما در خانه احساس ترس دارند ؟و فكر ميكنند شما از عهده اين كار برنمی آيد ؟آيا خانه محيط امن برای ايشان هست ؟با هم صميمی هستيد ؟روابط عاطفی تان چگونه است ؟راهكارهای زير ميتواند به شما كمک كند

با همسرتان ارتباط صميمی تری داشته باشيد .تا او احساس نزديكی بيشتری با شما بكند .به او احترام بگذاريد .هر روز او را نوازش كنيد و دونفرهای عاشقانه در خانه فراهم كنيد .محيط خانه را بسيار گرم و دوست داشتنی كنيد . به او نشان دهيد كه از عهده تنها ماندن بر مي آييد .مسئوليت پذير باشيد .به مرور اين كار باعث ميشود تا شما اولويت زندگی همسرتان باشيد .در يک زمان مناسب با همسرتان صحبت كنيد و او را متوجه مرزهای بين خانواده اصلی (شما و فرزندان )و خانواده خود بكنيد.به آرامی و با احترام صحبت كنيد.در زمان گفتگو پيش داوری نكنيد .سعی نكنيد او را قانع كنيد فقط با او همدلی كنيد و احساساتش را درک كنيد .تا او در كنار شما احساس امنيت كند .او را متقاعد كنيد .يادتان باشد تحقير ،توهين ،تمسخر ،لجبازی رابطه را سردتر ميكند .او را متهم نكنيد و تنها آثار كارش را به او بگوييد .لحن بيان به شدت تاثير گذار است .انتقاد نكنيد طوری حرف بزنيد كه حرف های شما برای آرامش و بهتر شدن زندگی هر دوی شماست .مثلا بگوييد :من تو را خيلی دوست دارم و عاشق زندگی ام هستم .از ارتباط با خانواده ات هم بسيار خوشحالم و دوستشون دارم .اما بيا برای خودمان بيشتر وقت بگذاريم تو يه راه حلی بگو كه زمانهايی هم با هم تنها وقت بگذرانيم .كه هم اونها ناراحت نشن و هم ما با هم بيشتر باشيم .كه اين به زندگی مون كمک ميكنه . من از عهده اين كار بر می آييم .هرگز از خانواده همسرتان بدگويی نكنيد و احترام آنها را نگه داريد .ابتدا با همسرتان راهكارهای موثر را بررسی كنيد و اگر به نتيجه نرسيديد از يک مشاور خانواده برای پيدا كردن يک راه مناسب كمک بگيريد .

                              شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻

تجربه شما

خونه پدرشوهر همیشه با لباسهای باحجابم بهش میگم دوست دارم خونه تنها که باشیم لباس های بازتری بپوشم رابطه عاطفیمون خوبه وقتی میریم توجهم زیاده بهش کارا و‌ چیزایی که دوست داره براش انجام میدم وقت حرف زدن میگه منم آرزومه یک روز خونمون باشیم ولی درک کن الان نمیشه نمیدونم واقعا خستم‌ ولی دیگه بیخالش شدم و عادی رفتارمیکنم نمیدونم چیکار کنم براش نمیتونه بحث زن و‌ بچه رو از مادر پدر جدا کنه همه رو تو یک خونه میخواد به فکر من نیست که میبینه چه مشکلاتی داره با یک برادرشوهر مجرد بزرگ تو‌ خونه درکی نداره