راهکاری برای سردمزاجی در بانوان

سلام من خانمی ۲۰ ساله هستم میخواستم راهکاری برای سردمزاجی من بدین واقعا ممنونتون میشم من چند سال پیش هیچ مشکلی نداشتم و مزاجم خوب بود وهر روز و یا دو روز یکبار با همسرم رابطه داشتیم اما بعد از اینکه عمل تیروئید کردم کلا طبعم عوض شد و دیگه مثل قبل نمیتونم با همسرم رابطه داشته باشم و خیلی کم شده یعنی ممکنه فقط ماهی یکبار دلم بخواد با همسرم رابطه داشته باشم و این منوخیلی ناراحت میکنه میترسم رو زندگیم اثر بدی بزاره شما راهکار یا دارویی میشه برام معرفی کنین که میل جنسیمو ببره بالا ممنونتون میشم بهم جواب کمک کننده ای بدین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
چون مشکل کمبود میل جنسی شما بعد از عمل عده تیروئید تون شروع شده امکان داره که دچار تغییرات خلقی بعد از عمل تیروئید شده باشید که نسبتا شایع هست .
مثلا افسردگی متعاقب کم کاری تیرویید که در آن صورت باید اختلال خلقی موجود درمان بشه . پیشنهاد می کنم به یک روانپزشک مراجعه حضوری نمایید تا بررسی و درمان لازم صورت گیرد .