دیسک کمر و سوزن شدن پا

سلام. من چند وقتی هست که دیسک کمر دارم حدود چند ماهی است که خیلی شدید شده و پام سوزن سوزن میشه. رفتم دکتر ارتوپد برام ام آر آی نوشتن جواب ام آر آی این بود که در رفتگی ۳ مهره از کمرم رو نشون داده مهره ۱ و ۲ و ۵. دارو و آمپول زیاد داد مصرف کردم و استخر رفتم اما حالا بعد از یک ماه مسکن خوردن داروهام تمام شدن و باز دردهام شروع شده و سوزن سوزن پام خیلی بیشتر شده . به نظر شما من باید چکار کنم؟ درد زانوم خیلی زیاده و سوزن شدن پام خیلی اذیت میکنه. دکتر گفته اصلا پیاده نباید برم. این مدت بیشتر استراحت کردم و درازکش بودم اما میبینم اصلا خوب نشدم هیچ بدتر هم شدم . در ضمن من ۳۴‌ سال دارم و ۳ زایمان طبیعی داشتم. توروخدا بگید چکار کنم. تو شهر ما فقط همین یک دکتر ارتوپد هست و دکتر مغز و اعصاب هم نداریم. دارم افسردگی میگیرم بخاطر این درد پام ‌. ممنون بخاطر جوابتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام خانم عزيز

استراحت مطلق و اينكه همش ميفرماييد درازكش بودين الان منسوخ شده است الان استراحت نسبی توصيه ميشود نه استراحت مطلق چون وقتی زياد درحالت درازكش باشين عضلات ضعيفتر ميشوند و حمايت از مهره ها كمتر ميشه

بهتر است همزمان با دارودرمانی و آب درمانی صحيح فيزيوتراپی كمر و تمرينات تخصصی كه فيزيوتراپيست با معاينه بهتون آموزش ميدن را انجام دهيد اين تمرينات درمانی و اصلاحی هستن و خيلی ميتونه بهتون كمک كنه

در ضمن يک سری موارد را هم بايد رعايت كنين از بلند كردن بار سنگين، هل دادن، خم شدن اجتناب كنيد و در پوزيشن صحيح بخوابيد و بنشينيد بهتر است هنگام به پهلو خوابيدن يه بالشتک بين دو زانو قرار دهيد و در حالت طاقباز زير زانوها بگذاريد و بطور كلی در يک پوزيشن  خاص مثل ايستاده يا نشسته طولانی نمانيد و هر نيم ساعت  تغيير پوزيشن داشته باشيد.