قصد ازدواج با فردی که در کشور دیگری است

سلام، من دختر 24 ساله ای هستم که ۸ ماهه وارد یک رابطه راه دور شدم. شخصی که باهاش وارد رابطه شدم، 25 سالشه و در کشور  ایتالیا درس میخونه ، به طور تصادفی در فرایند خودم به ایتالیا باهاشون آشنا شدم ولی هنوز خودم قبول نشدم واسه رفتن به دانشگاه ایتالیایی، مخاطب  من میگه قصد ازدواج داره، یک بار به ایران اومده و هم رو دیدیم، همه چیز خوب داره پیش میره. اما از اینکه این رابطه یک رابطه راه دوره میترسم. چقدر ریسک وجود داره. ترسم داره باعث میشه کم کم بدبین بشم در صورتی که اصلا کار شک برانگیزی نمیکنه؟ (این آقا ایرانیه)

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم  من متوجه نگرانی تون هستم و همینطور ممکن یه سری مسایل هم وجود داشته باشه که با یه ازدواج معمولی و آشنایی به صورت حضوری تفاوت وجود داشه باشه برای همین آشنایی شما از راه  دور صورت میگیره
اما می تونید همه نکاتی که مربوط به آشنایی قبل ازدواج دقت کنید
به نظرم برای اینکه همدیگه رو از نزدیک ملاقات نمی کنید زمان بیشتری رو اختصاص بدید برای آشنایی.( از اپلیکیشن های که به طور حضوری هم دیگه رو میبینید بیشتر استفاده کنید.
یه مشاوره پیش از ازدواج به صورت آنلاین بگیرید و مسیرشناخت  رو با ایشون طی کنید .
مثل همه ازدواج ها به آیتم های مشترک و متفاوت هم دقت کنید مثل تیپ شخصیت. طرز فکر. نوع نگاه تون به دنیا و مسایل. تعهد. مسئولیت. خانواده و رسم ورسومات. فرهنگ ها. مسایل اقتصادی. جنسی و...
در مورد این مسایل حتما با هم صحبت کنید . و در کنارش جلسات پی در پی مشاوره تون رو ادامه بدید تا بتونید به یه تصمیم خوب برسید
کتاب های 5 زبان عشق. ازدواج بدون شکست رو مطالعه کنید

موفق باشید