همسرم به من شک دارد

با سلام شوهرم بددله و همیشه فکر میکنه من در حال خیانت کردن هستم مخصوصا الان که شاغل شدم و بدتر اینکه خودش برای کار میره شهر دیگه و دیر به دیر میاد چطور رفتارکنم که شکش برطرف بشه

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل پرستار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم اطلاعات تون خیلی کلی است
و اگر همسرتون بدون داشتن شواهد منطقی به طور پی در پی به شما شک دارند بهتره از یک روانشناس به طور حضوری کمک بخواهید
نیاز به بررسی در مورد شما. همسر و زندگی مشترک تون هست . به این شکل نیست که یه نسخه از پیش آماده شده ای برای شک داشتن وجود داشته باشد و ما این نسخه رو به شما بدیم و مشکل برطرف شود
به طور کلی میتونم بگم  سعی کنید اعتماد همسرتون رو به دست بیارید  رفتارهای انجام ندید که شک ایشون بیشتر بشه . ببینید شما در برابر شک های ایشون چطور رفتار می کنید . حس امنیت بهشون بدید که ایشون نفر اول زندگی شما هستند و زندگی مشترک تون برای شما خیلی اهمیت داره . زمان های که هستند بیشتر با هم وقت بگذرونید . وقتی نیستند در دسترس باشید . حمایت عاطفی شون کنید  واین حس رو بهشون بدید که شما در کنارشون هستید