علت پا درد بعد از پیاده روی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 841 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ... دو ماه پیش بعد از یک پیاده روی یک ساعته البته نه بلافاصله بلکه پس از حدود پنج شش ساعت کناره های پام ) یکی از پاهام ( خیلی درد بدی گرفت که به حالت لنگ لنگان شدم و مدتی راه رفتن را محدود کردم الان با گذشت این مدت دوماه هنوز هم پام مشکل داره یعنی روی قوزک پا احساس درد کمی دارم و مدتی هم هست که مچ همون پا بیشتر از قبل صدا میده  البته ورم هم ندارم. مشکل دیسک کمر و تنگی کانال هم دارم به دکتر که مراجعه کردم گقت احتمالا به خاطر اون پیاده روی رباط هات کشیده شدن. دکتر دیگری مراجعه کردم گفت احتمالا مشکل کمر شماست که میزند به پا .. نظر شما چیه؟ کلافه شدم از این حالت چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید تا اطلاعات بیشتری از مشکلتان داشته باشیم
آیا بالاتر از مچ پاتون هم درد دارید یا نه؟
احساس بی حسی در انگشتان یا ساق پا دارید؟
برای پیاده روی از چه کفشی استفاده کردید؟
وزن و قد خود را هم ارسال نمایید.

تجربه شما

جناب گلشنی سلام !

درد در ساق همون پا دارم و زانوی همان پا و اکثرا روی قوزک پا و یا سمت مقابل و داخلی قوزک پام درد دارم و کلا دردم یک نقطه نیست و دردم منتشر میشه . عرض کردم قبلا که دیسک کمر و تنگی کانال کمر هم دارم . بی حسی که فرمودین در انگشت و . ندارم . برای پیاده روی کفش راحت و اسپرت میپوشم. اضافه وزن در حدود ده - پانزده کیلو دارم . هنوز هم درد هست از صبح که بیدار میشم درد گنگ بیشتر در اطراف قوزک همان پا دارم . ساق پام هم اکثرا درد دارم . کلافه ام . به نظر شما چه باید بکنم؟ زانوی همان پا هم چند سالی هست گاهی درد میگیره و با ایستادن و خم کردن بیشتر میشه که حدس میزنم ارتروز باشه