علت باردار نشدن با لتروزول

سلام خسته نباشید. شنیدم کسی تخمک گذاری کنه ولی بارور نشه تخمکش بعدش پریود میشه. یعنی اگر کسی پریود نشه تخمک گذاری نداره و اینکه امکان داره کسی پریود بشه ولی تخمک گذاری نداشته باشه؟ تو رو خدا دو تا سوالمو جواب بدین . من چهار ماهه اقدامم پریود بهم ریخته و حتی مقدارشم کم شده اما هنوز باردار نشدم این ماهی لتروزول خودم و آمپول زدم واسه آزاد سازی ولی دقیقا امروز که ۱۴ روز از آمپول گذشته بود پریود شدم. این قرص و بدون تجویز پزشک خودسر خوردم آخه بعضیا بدون نسخه گرفتن و باردار شده بودن اما چرا نشدم؟ 😢

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام دخترم
بارداری با دارو رو اینداکشن میگه و این کار با  برنامه و تنظیم ان بوسیله سونو مباشد