علت سرفه نوزاد سه ماهه

سلام نوزاد سه ماه و چند روزه ای من ببلاک کامفورت میخوره .چند وقت قبل این شیر خشک با همین مارک را بهش میدادم که ماشالله بهش افتاد و یکم بهتر شد وزنش ولی بعد از اون بهش ببلاک اچ ا دادم چون حساسیت داره .ولی وقتی اچ آ را خورد سرفه کرد و دکتر گفت دیگه بهش نده و همون کامفورت را بهش بده الان دارم همون قبلی را بهش میدم ولی دیگه بهش نیفتاده علتش چیه و اینکه چرا سرفه هاش خوب نشده.یک هفته از عوض کردن شیر خشکش داره میگذره

پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام

بايد معاينه بشه ممكنه سرفه ها ربطی به شير نداشته باشه و عفونت ريه باشه