عصبانیت و گله مندی برادرم

سلام و عرض ادب

خسته نباشید یک برادر ۲۱ساله دارم،تک پسره نه تنها با پدر و مادرم سازش نداره بلکه با بیشتر آدم های اطرافش هم گاهی اوقات با عصبانیت برخورد میکنه.

کم پیش میاد شاد باشه و شنگول

بیشتر ناله میکنه از زندگی

وضع پدرم متوسطه نداره براش ماشین و خونه بخره اینم بجای اینکه خودش تلاش کنه همش پیش هر کس می شینه گله میکنه که پدر و مادرم برام چیکار کردن؟!

خیلی باجنمه ولی سر هیچ کاری درست درمون نمی مونه چون به فکر پول زیاده

میدونم که به خودکشی هم فکر میکنه از دهنش شنیدم

بیشتر شبا می شینه گریه کردن

خیلی باهاش حرف زدم

که تو هم صاحب همه چی میشی ناامید نباش بجاش تلاش کن واسه خودت هدف بذار

به گوشش نمیره

اصلا صبر نداره

میدونم روانپزشک و روانشناس هم نمیره چکار کنم به عنوان خواهرش؟

پدر و مادرم خستن از دست کاراش و رفتار و اخلاق بدش

در ضمن عصبانیتش ارثیه

مادرم و پدربزرگم هم این عصبانیت رو دارن

با تشکر فراوان لطفا راهنمایی کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت مرد شغل راننده آژانس وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
علایمی که مطرح کردید میتونه نمود یک اختلال باشه و درمورد افکار خودکشی حتما باید مداخله صورت بگیره و با ارزیابی خود ایشون تنها میشه کاری کرد.
کمک شما به عنوان خواهر اینه که یه گوش شنوا بدون قضاوت براش باشید و ترغیبش کنید حتما به روانشناس مراجعه کنه.
شاد و پیروز باشید.