سلام من بتازگی آزمایش قند بارداری دادم قند ناشتام خوب بود اما اون ۳ تای دیگه هرکدوم ۲۰_۳۰ واحد بالاتر از رنج بود پرسیدم از کلینیک نی نی سایت گفتند که با رژیم خوب میشم میخوام بدونم آیا اگه قندمو کنترل کنم میتونم مثل سابق باشم آخه الان خیلی سختمه و هیچی نمیتونم بخورم از طرف دیگه حقیقتش نمیخوام دچار زایمان زودرس بشم و میخوام تو تایم خودم زایمان کنم به نطرتون اگه قندمو کنترل کنم بازم همون حدودای ۳۸ هفته باید زایمان کنم؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

توصيه ميشود با جواب آزمايش خود به متخصص زنان مراجعه كنيد

معمولا اگر بيش از يكی از قندها بالا باسد بيمار بايد بستری شود و انسولين برايش شروع شود

در بيمارستان متخصص تغذيه و متخصص زنان رژيم غذايی مناسب برای شما را توضيح خواهند داد