تصمیم برای بارداری دوم

سلام من 29 سالمه یک دختر 6 ساله دارم .وضع مالیمون خوبه خونه از خودمون داریم ماشین داریم .همسرم اصرار داره بچه دوم رو بیاریم ولی من از مسئولیت دوباره میترسم به نظرتون من چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز اگر شرایط مالی خوبی دارید و همسرتان هم موافق است حتما این کار را انجام دهید . این را بدانید که خواهر یا برادر برای فرزندتان خیلی دلنشین است و الان که می توانید این کاررا انجام دهید چون اگر دیر شود و زمانی برسد که فرزندتان از شما خواهر یا برادر بخواهد و شما نتوانید این کار را انجام دهید خیلی حس بدی است .
موفق باشید .