همه میگن من خیلی مهربون، وفادار، دلسوز و قابل اعتمادم

ولی همیشه بعد یک مدت ارزشمو از دست میدم پیش همه. فکر میکردم شاید چون اعتماد به نفسم پایینه خودم با ضمیر ناخودآگاهم باعث این موضوع میشم

سعی کردم تفکرم رو عوض کنم. ولی باز همینه..

چون همیشه خودمو برای بقیه میکشم و هرکاری بتونم و نتونم میکنم. زیاد از حد مهربونم. واسه این دل اطرافیانمو میزنم؟ میگن که خیلی خوبم و ازم ممنونن بخاطر خوبی هام ولی زیاد محلم نمیذارن و معاشرت نمیکنن شاید

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی

مهربان بودن جز ویژگی های انسانی هست اما نیازمند مدیریت کردن هست ممکنه کسی به خاطر محبت زیاد هر روز مقدار زیادی به کاکتوس آب دهد چه بر سر. کاکتوس می آید بعد از چند وقت خراب می شود و آن فرد شکایت می کند من که تمام تلاشم رو کردم پس چه اتفاقی افتاد این مثال مصداق کار شماست همچنین شما مانند فردی می مانید که تلاش می کند یک درخت کاکتوس رو در آغوش بگیرد و به آن مهر بورزد اما تمام تنش پر از زخم می شود و آسیب میبیند و از کاکتوس شکایت می کند

به شما توصیه می کنم مهارت خودآگاهی رو فرابگیرید تا بیشتر خودتون رو بشناسید تا ریشه رفتارتون رو کشف کنید و با خودآگاهی بیشتر به اطرافیانتون محبت کنید