بي قراری نوزاد هنگام بیداری

سلام

نوزادم 47 روزه و رفلاکس دارد.

شير خشک ميدهم قبلا ببلاک کامفورت ميدادم الان چون خون در مدفوع داشت دکتر آپتاميل پپتی دادند يک هفته است که مصرف ميکند.نوزادم در هنگام بيداری خيلي برقرار و ناآرام است.

کوليک مگر فقط 3 ساعت در روز و 3 روز در هفته نيست؟ علت بیقراری نوزادم چيست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز خود ریفلاکس می تواند باعث بیقراری کودک شود. شیر را در حجم کمتر و وعده های بیشتر بدهید. بعد از شیردهی بلافاصله نخوابانید وحتما آروغ بگیرید سپس بخوابانید. می توانید کودک را به صورت دمر روی دست بگیرید یعنی دست خود را از زیر شکم کودک عبور دهید و در آغوش بگیرید. این کار می تواند در آرام شدن کمک کننده باشد.