تنفر از همسر

سلام من از شوهرم متنفرم به خاطر اخلاقش حتی نمیتونم یک ثانیه نگاش کنم انقدر ازش بدم میاد فکر میکنم اگه اینطوری پیش بره دیونه بشم من چیکار کنم امکان اینکه برم مشاوره هم ندارم اون خیلی خیلی مغرور و خودخواه هستش

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

خيلی مختصر توضيح داده ايد نميدانم دليل عدم امكان مشاور رفتنتان چيست

اما لازم است بدانيد لازمه اين تخليه هيجانات منیي و كاهش خشمتان حضور پيش مشاور است

بهتر است تمامی خصوصيات بد و خوب همسرتان را بنويسيد و سعی كنيد خصوصيات مثبت را پررنگ تر كنيد .صحبت با همسرتان بهترين راه است تا ايشان را متوجه ناراحتی خود كنيد .